KIRIKKALE
25°
05:11

İmsak'a Kalan Süre

Akbulut’tan Türkyılmaz’a destek

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a destek için program düzenledi.


BİR VE BERABERİZ
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'a destek yemekleri devam ederken Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut ve dostları Türkyılmaz'a birlik, beraberlik içerinde olduklarını ve her zaman yanında olduklarını belirtti. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut’un dostları ile birlikte Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz için organize ettiği destek yemeği geçtiğimiz gün gerçekleşti. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz düzenlenen yemekten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Akbulut ve yemeğe katılan herkese teşekkür etti.

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN TEŞEKKÜR
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Sayın Faruk Akbulut’un bizler için düzenlemiş olduğu destek yemeğine katılım sağladık. Kendisine ve katılan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyorum birliğimiz daim olsun.” İfadelerini kullandı.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Motosiklet sürücüsü hayalinden belediye başkanlığına

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz, “Benim yaptığım hizmeti geçen varsa ben bugün siyaseti bırakırım”

İlginizi Çekebilir

Osman Türkyılmaz’dan gövde gösterili başvuru

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26370

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171